Hva er fungi?

For oss er det viktig at  mat og matprodukter skal være både nyttig og inspirerende derfor langer vi fungi som er en naturlig smaksforsterkere som spesielt fremhever smakssansene søtt, salt og umami. Ved å tilsette noen få dråper fungi som en siste finish til sausen, gryten, suppen, marinaden eller i stekepannen vil du opplev at maten smaker mere og blir balansert i smakene.

Slik blir det moro å lage god mat fra scratch!

Hva har vi i gryta?

Vi liker å gjøre ting enkelt og kunne gi enkle svar. Når vi lager De Sorte Dråper følger vi den samme filosofien og benytter en rekke av våre favorittingredienser, inklusive; nydelig sjampinjong, rødvin, skogssopp, salt, sukker, pepper, furnunåler og mye kjærlighet!

Da får vi følgende innholdserklæring per 100g; energi (Kj: 471 / Cal: 111), 24g karbohydrater, 18g sukker, 5,2g salt, 1,3g protein, 1g fiber, 2g jern og 0,4g kalium.
Fungi er fri for laktose, soya og gluten. 

photodune-4258619-brown-champignon-mushroom-m.jpg