Motta fungi hjem

Ved bestilling av fungi på nett vil du motta en automatisk ordrebekreftelse når kjøpet har gått igjennom i vårt system. Du vil motta en ny e-post så fort din pakke er sendt i fra oss med sporingsnummer så du kan følge sendingen din.  Vi sender ut bestillinger i fra vårt lager i Østfold ukentlig og du mottar som regel din pakke innen 4-7 dager. Haster det med levering, vennligst kontakt oss og vi vil gjøre vårt ytterste for å ordne ekspress levering.

Vi sender pakker til hele Norge med fri frakt, for internasjonale sendinger ta kontakt med oss for informasjon om pris og levering.

Vi har 14 dager returrett, vårt returskjema finner du her .
Les våre komplette kjøpsvilkår og betingelser her.  

Ønsker du å selge fungi ?

Har du en butikk eller nettbutikk og ønsker å selge vårt produkt? Det er i såfall kjempe hyggelig!

Send en mail til hei@fungismaken.no eller ring 93264838 og vi vil sette deg i kontakt med vår grossist. Vi gleder oss til å høre i fra deg.

Andre Spørsmål eller tilbakemeldinger?

Vi gleder oss over hver eneste dråpe som vi kan dele med andre og håper du forteller oss om det er noe vi kan gjøre for at din fungi-opplevelse kan bli enda bedre.

Har du noen fungi oppskrift du ønsker å dele med oss blir vi glad for dette og vi deler den gjerne videre med andre fungientusiaster