Superbra "Bygotto" med Fungi på 1,2,3

Bygotto er en risotto laget på byggryn som er et godt alternativ til retter der du normalt vil bruke ris, pasta eller poteter som tilbehør. Dette er en hurtig-opppskrift laget på Superbra sitt produkt, den er lett å lage, super god og mettende. 

SLIK LAGER MAN SUPERBRA BYGGOTTO MED STEINSOPP OG FUNGI

FullSizeRender.jpg

Først, sett følgende ingredienser på handlelisten:

* 1 stk Superbra Bygotto med steinsopp
* 2 ss olivenolje
* 2 stk sjalottløk
* 1 fedd hvitløk
* 2-4 sjampinjonger
* 5 -7dl vann
* 3 dl Mandelmelk, (Vi bruker økologisk mandelmelk i fra the Bridge som er sukkerfri)
* Buljong/fond
* 2 ss godt smør
* Parmesanost
* 2 ts Fungi
* Litt nykvernet pepper

Så, tilbereder vi bygotto

Trinn 1
Vask og rens soppen og skrell av skallet på hvitløk og løken. 

Trinn 2
Skjær soppen i skiver, kutt opp løken og finhakk hvitløken. 

Trinn 3
Fres soppen og 1 stk kuttet sjalottløk i en stor og varm stekepanne med 1 ts smør til det begynner å bli gyldent i fargen. Tilsett så hvitløken og skru ned varmen. 

Trinn 4
Tilsett posen med Superbra Bygotto, olivenolje, 5 dl kokende vann, 3 dl mandelmelk og 1 ts buljong til pannen. Kok opp!

Trinn 5
La miksen koke i ca 17 minutter og rør om av og til.  Tilsett ekstra kokende vann om nødvendig. 

Trinn 6
Når bygottoen oppleves som fast, men har en myk tekstur er den klar til servering. Tilsett resten av smørret, Fungi og smak til med pepper.

Trinn 7
Server bygottoen med fersk revet parmesanost og sprøstekt løk av den siste sjalottløken. 

Bygotto med steinsopp og Fungi er klar til servering. Vi håper det smaker!

FullSizeRender.jpg