Stekt sopp med Fungi

Stekt sopp med Fungi er godt som; en ren snaks, som tilbehør til matretter eller som en baseingrediens i woker, sauser, gryter og supper.  Fungi gjør at soppen får en fremhevet umami smak, dette resulterer i en ekstra fyldig og rund smak på den stekte soppen.

Slik lager du stekt sopp med Fungi.

Det er få ingredienser du trenger for å lage stekt sopp med Fungi. Det du trenger er; Sopp (vi bruker sjampingjong), en ss. fett enten olje eller smør, en ts. Fungi og litt pepper.

Trinn 1
Rens soppen din godt med en børste eller en liten kniv og skjær vekk eventuelt stygge deler. Er soppen muggen eller har utvekster skal den ikke brukes. 

Trinn 2
Finn frem en stekepanne og tilsett ønsket fett. Når fettet er smeltet tilsett soppen og stek på middels-høy varme så soppen blir ordentlig gjennomstekt og gylden. 

*Sopp kan være tungt fordøyelig så man bør passe på å steke den godt. 

Trinn 3
Når soppen er gjennomstekt og gylden skru ned temperaturen og tilsett Fungi. La Fungi få trekke seg godt inn i soppen  og smak til med pepper før den servers.

Vi håper det smaker!

IMG_5580.JPG
IMG_5584.JPG